Informasjon om innebandycamp uke 26 og 32, Barnas Sommer


Til dere som har meldt deres barn på innebandycamp, Barnas Sommer i uke 26 og 32

Takk for påmelding til Innebandycamp i Stavanger Idrettshall i uke 26/32 mandag-fredag 26.juni-30. juni/ mandag-fredag 5.-9. august. Vi skal benytte bane A og B. Se kart her til hallen. Vi deler inn i grupper ut i fra alder, nivå og jenter/ gutter.
Her kommer informasjon om campen. Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe mer dere lurer på.

Klokke: 10-14. Kom gjerne 5-10 minutter før, så er vi klare for å begynne aktiviteten ca kl. 10. De som er påmeldt barnepass gjelder denne fra kl. 08:00-10:00 og 14:00-16:00. Her blir det kortspill, spill, tegning og andre aktiviteter enn innebandy.

Campen arrangeres av Stavanger IBK i samarbeid med Sørvest Bandyregion. Vi har med oss både voksne og ungdommer som instruktører med god erfaring som trenere og lagledere i innebandy, og har vært instruktører på lignende camper før.

Deltakere må ta med vannflaske, innesko, treningstøy og innebandykølle. Ta også med innebandybriller de som har det. For de som ikke har innebandyutstyr vil det være mulig å låne dette.

Det blir servert lunsj hver dag ca. kl. 11:30. Det blir brødmat, juice og frukt. Vi har tatt hensyn til de allergier som er meldt inn.
Ta også med klær og sko til å være ute i. Hvis været er fint, er det mulig vi tar noe av aktiviteten ute eller går en tur til Mosvannet.

Er det noe mer informasjon vi bør vite om ditt barn, gi oss gjerne beskjed om dette på forhånd.
Er det endringer i planene deres, og dere ikke skal delta på camp allikevel, setter vi stor pris på å få beskjed om dette nå.
Må du ha kontakt med noen av instruktørene på campen, kan du kontakte Jan Helge på 921 26 938 (uke 32) eller Ole Petter på 46 68 12 48 (uke 26 og 32).

Ønsker dere alle velkommen til en kjekk, sosial og aktiv innebandycamp!Tilbake til nyhetssiden